Graphic Design / Webdesign

Invoicer

Invoicer

Voor een zelfstandige webdeveloper heb ik een applicatie ontworpen om het factureren makkelijker te maken. In deze app kan men facturen opstellen, templates kiezen en gegevens/facturen beheren. Daarnaast kan men bijhouden welke facturen al betaald zijn en welke nog niet. De app is offline en dat betekent dat de klantgegevens veilig zijn en alleen lokaal worden opgeslagen.
Adobe XD
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator

Aankondigingspagina

Om de applicatie te promoten is er gevraagd om een aankondigingspagina. Deze pagina laat het product zien en de mogelijkheden ervan. Daarnaast wordt de werking duidelijk gemaakt en worden de USP's toegelicht.

Vormgeving

De vormgeving is rustig en overzichtelijk. Er is gebruik gemaakt van een klein kleurenpallet zodat het een zakelijke en strakke uitstraling geeft.

One-pager

De pagina is een one-pager zonder doorklik mogelijkheden. Men scrollt door de pagina en krijgt zo de benodigde informatie.

Perfect for freelancers

Invoicing was never that easy

Prototype

In de app kunnen facturen worden opgesteld/beheert en het is mogelijk om aan te geven of een factuur is betaald of nog open staat.

Desktop

De desktop-app wordt, na selecteren van het Invoicer logo, rechtsboven geopend. Hierbij wordt het overzicht weergegeven en kan men facturen beheren of aanmaken.

Melding

Wanneer er een factuur te lang open staat van betaling (langer dan 30 dagen), krijgt de gebruiker een melding. Deze melding geldt als reminder voor de gebruiker om de klant een herinneringsmail te sturen. Bij een dergelijke melding komt er een rood bolletje als indicatie bij het logo te staan.
Home